Hagerty

Hagerty Fasion Jewelry en Fashion jewelry cloth


Hagerty Fashion Jewelry Clean en cloth is een combi aanbod voor het reinigen en onderhouden van mode-sieraden met kristal, glas of zirkonia.gt.

Merk: Hagerty
EAN: 7610928091283
Beschikbaarheid: Op voorraad

Hagerty Fashion Jewelry Clean en Fashion cloth

Hagerty Fashion Jewelry Clean is een dompelbad voor het reinigen en onderhouden van mode-sieraden met kristal, glas of zirkonia. Het reinigt diep en verzorgt uw sieraden zonder ze te beschadigen. Oxidatie, schadelijke transpiratie, cosmetica en parfum worden zorgvuldig verwijdert en de glans en helderheid van de sieraden worden hersteld. Let op! Dit product maakt geen zilver schoon, hiervoor gebruikt u Hagerty, Silver Clean.

 

Fashion Jewelry Clean geeft glans terug aan ringen, armbanden en andere mode-sieraden die aangetast zijn. Het reinigingsbad beschermt en zuivert broches, halskettingen, oorbellen en andere items met kubieke zirkonium, kristal of glas. Het onderhoudt diepgaand de aangetaste en geoxideerde sieraden. De reiniging werkt snel, is efficiënt en beschadigd de sieraden niet.

 

Het dompelbad bevat oppervlakte-actieve stoffen en natuurlijke oplosmiddelen, in de verpakking zit een klein mandje om de sieraden in te doen voor een gemakkelijk gebruik. Bevochtigingsmiddelen dringen door het vuil en garanderen een efficiënte reiniging. De juwelen worden weer schoongemaakt en zullen weer schitteren. Het bad heeft bijna onmiddellijk resultaat en veroorzaakt geen micro-krassen of vlekken op mode-sieraden.

GEBRUIKSAANWIJZING

  • Leg uw sieraden in het mandje.
  • Laat het mandje in de vloeistof zakken.
  • Draai het potje voorzichtig en laat dan gedurende 2 minuten inweken.
  • Gebruik een zacht klein sponsje gedompeld in de fashion clean om het vastere vuil van u sieraden te verwijderen.
  • Spoel het sieraad af met lauwwarm water.
  • Droog na met een zachte (pluisvrije) doek.
  • Niet gebruiken op sieraden die aan kledingstukken zijn bevestigd.

Voor een optimaal resultaat poets je uw sieraden na met Fashion Jewelry Cloth.

 

Gerelateerde producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Top