Oranje BV

Old Saddle Wax Bordeaux en zwart 250 ml


Een onderhouds- en bijkleurmiddel op basis van een wasemulsie voor schapenleder en “Old Saddle” leder. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

€10,50
€7,88

verzendkosten vanaf € 5,30 en vanaf €50,00 gratis verzenden, Belgie €60,00

Merk: Oranje BV
Beschikbaarheid: Op voorraad

Old Saddle wax

 Verkrijgbaar in Bordeaux en zwart

Old Saddle Wax camoufleert kleine krasjes, biedt lichte bescherming, verlengt de levensduur en frist het leder compleet weer op. Old Saddle Wax voedt het leder, geeft bescherming tegen o.a. transpiratievocht, verlengt de levensduur van het leder en heeft een licht kleurherstellende werking (tijdelijk)

OldSaddle Wax is ook geschikt voor het onderhoud van bruin gedekverfd of semi-aniline leder. Bij het maken van de juiste kleurkeuze behoeft de kleur van de OldSaddleWax niet 100% aan te sluiten bij de kleur van het leder. Uiteraard moet de gekozen kleur wel enigszins in de buurt komen.

Verwerkingsadvies

Gedekverfd leder of semi-aniline leder indien nodig eerst voorbehandelen met Lederrein. Bij gebruik op schapenleder of “Old Saddle” leder voorbehandelen met Natural Leather Cleaner.

Old Saddle Wax met een zachte schone doek dun aanbrengen op het droge leder en goed over het oppervlak verdelen. Kleine oppervlakken behandelen en direct goed uitwrijven. Het leder wordt direct donkerder van kleur, maar na droging (ongeveer 30 minuten) verdwijnt dit

Na droging nog even met een schone doek nawrijven. Indien nodig de behandeling nogmaals herhalen. Schapenleer en “Old Saddle” leder ongeveer 4 tot 6 keer per jaar dun onderhouden

Old Saddle wax

Gerelateerde producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Top