Oranje BV

Textile Foam Cleaner


Een effectieve en grondige (schuim)reiniger voor vervuilde textiele meubelen en het verwijderen van normale huishoudelijke vlekken. Door het actieve schuim worden meubelstoffen (en vlekken) tot diep in de vezel gereinigd. Het is speciaal voor meubelstoffe

verzendkosten vanaf €4,95 gratis vanaf €50,00 en België vanaf €60,00

Merk: Oranje BV
Beschikbaarheid: Op voorraad

Textile Foam Cleaner

Een effectieve en grondige (schuim)reiniger voor vervuilde textiele meubelen en het verwijderen van normale huishoudelijke vlekken. Door het actieve schuim worden meubelstoffen (en vlekken) tot diep in de vezel gereinigd. Het is speciaal voor meubelstoffen, maar ook geschikt voor tapijt, gordijnen, tuinkussens, autobekleding, etc..

Toepassingsgebied: 
Te gebruiken op alle textielsoorten! Speciaal ontwikkelt voor meubelstoffen, maar ook geschikt voor tapijt, gordijnen, tuinkussens, autobekleding, etc..

Let op!
De Foamcleaner zit ook standaard verpakt in de complete Textile Protection Set XL.

Verwerkingsadvies:

Bij algehele reiniging van vervuilde meubelen (in 3 stappen):

Stap 1
Het gehele meubel (incl. kussens) eerst goed stofvrij maken met de stofzuiger.

Stap 2
Het meubel ruim inspuiten en het aangebrachte schuim direct goed verdelen met een schone witte katoenen washand of doek. Tip! Behandel telkens 1 zitplaats tegelijk! Laat het schuim 3 minuten inwerken en daarna reinigen met een witte katoenen doek of washand (met draaiende bewegingen). De doek/washand tussendoor regelmatig uitspoelen met schoon handwarm water. Het schuim en opgeloste vuil zo goed mogelijk verwijderen! Bij onvoldoende resultaat de behandeling nogmaals herhalen.

Stap 3
Na droging het meubel nogmaals stofzuigen.

Bij vlekken:
Verse vloeistofvlekken altijd direct op deppen met een goed absorberende doek. Verse vlekken van vaste stoffen eerst zoveel als mogelijk voorzichtig “wegschrapen” met bijv. een theelepel.
Daarna de vlek inspuiten en 2 tot 3 minuten laten inwerken. Daarna met een schone poetsdoek de vlek verwijderen.

Nabehandeling:
Advies: Behandel pas gereinigde meubelstoffen met Textile Protector (maakt stof vlekwerend en waterafstotend).

textile Foam Cleaner

Gerelateerde producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Top