Oranje BV

Textile protection set


Met de Textile Protection Set houdt u nieuwe meubelen in topconditie en worden (oude) vervuilde meubelen weer schoon, fris en optimaal beschermd. De set is te gebruiken op alle textielsoorten! Ideaal voor (zit)meubelen, maar ook geschikt voor tapijt, gord

verzendkosten vanaf € 4,95, vanaf € 50,00 verzendkosten gratis,Belgie vanaf € 60,00

Merk: Oranje BV
EAN: 8716834005785
Beschikbaarheid: Op voorraad

Textile protection set

Met de Textile Protection Set houdt u nieuwe meubelen in topconditie en worden (oude) vervuilde meubelen weer schoon, fris en optimaal beschermd. De set is te gebruiken op alle textielsoorten! Ideaal voor (zit)meubelen, maar ook geschikt voor tapijt, gordijnen, tuinkussens, autobekleding, etc

Textile Foam Cleaner (textielreiniger, sprayflacon)
Effectieve reiniger voor algehele reiniging van vervuilde meubelen en het verwijderen van normale huishoudelijke vlekken. Door het actieve schuim worden meubelstoffen (en vlekken) tot diep in de vezel gereinigd.

Textile Power Cleaner (krachtige vlekverwijderaar, sprayflacon)
Een zeer sterke vlekverwijderaar speciaal ontwikkelt voor moeilijke of hardnekkige vlekken in o.a. meubelbekleding, tapijt, etc…
Het verwijdert moeiteloos vlekken van o.a.:
– Eten & drinken: chocolade/ketchup/fruit/frisdrank/saus/etc.
– Lichamelijk: hoofdvet/huidvet/braaksel (ook van huisdieren)/etc.
– Overig: balpeninkt/lippenstift/tandpasta/schoensmeer/olie/etc.

Verwerkingsadvies

Textile Protector (spuitbus)
Het te behandelen oppervlak moet schoon en droog zijn. Vlekken of vervuilde meubelstoffen eerst reinigen met Textile Foam Cleaner of Textile Power Cleaner. Het product eerst uittesten op een niet zichtbaar deel van het meubel om na droging te bekijken of de stof niet wordt aangetast of verkleurt. Het product bij voorkeur in de buitenlucht verwerken of in een goed geventileerde ruimte (bij een open raam of buitendeur). De spuitbus voor gebruik 20 seconden schudden, rechtop houden en op een afstand van ± 25 cm in gelijkmatig banen inspuiten. Verbruiksindicatie: ± 50 ml per m2. Droogtijd: ca. 1 uur, alvorens het meubel in gebruik kan worden genomen. Na ± 6 tot 12 uur droogtijd is de optimale bescherming bereikt. Let op! Ook tijdens droging de ruimte blijven ventileren! Bij onvoldoende resultaat de behandeling eenmalig dun herhalen. Behandeld textiel jaarlijks controleren met een druppel water op een juiste werking van de beschermlaag. Bij twijfel het meubel altijd nabehandelen.

Textile Foam Cleaner
Bij algehele reiniging van vervuilde meubelen de onderstaande 3 stappen ondernemen:

Stap 1 – Het gehele meubel (incl. kussens) eerst goed stofvrij maken met de stofzuiger.
Stap 2 – Het meubel ruim inspuiten en het aangebrachte schuim direct goed verdelen met een schone witte katoenen washand. Tip! Behandel telkens 1 zitplaats tegelijk! Laat het schuim 3 minuten inwerken en daarna reinigen met de witte katoenen washand (met draaiende bewegingen). De witte washand tussendoor regelmatig uitspoelen met schoon handwarm water. Het schuim en opgeloste vuil zo goed mogelijk verwijderen! Bij onvoldoende resultaat de behandeling nogmaals herhalen. Eventuele restvlekken nogmaals behandelen of verwijderen met Textile Power Cleaner.
Stap 3 – Na droging het meubel nogmaals stofzuigen.

Textile Power Cleaner
Let op! Power Cleaner is een sterke reiniger, daarom altijd eerst uittesten op een niet zichtbaar deel van de stof om te bekijken of het textiel niet verkleurt. Verse vloeistofvlekken altijd direct opdeppen met een goed absorberende doek. Verse vlekken van vaste stoffen eerst zoveel als mogelijk voorzichtig “wegschrapen” met bijv. een theelepel. Daarna de vlek 3 x inspuiten en ± 15 – 30 seconden laten inwerken. Vervolgens met een schone poetsdoek de vlek verwijderen. Nadien het behandelde oppervlak altijd nareinigen met een (uitgeknepen) doek met schoon water!

Verbruik :
De Textiel Set is voldoende voor het behandelen van 8 – 10 m2 stof/textiel. Verbruiksindicatie: ± 50 ml per m2. Dit is puur gebaseerd op gebruik van de spuitbus Textile Protector.

textile protection set

Gerelateerde producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Top