Oranje BV

Verzorgingsset XL voor mat gelakt hout


NU MET 25 % KORTING EEN COMPLETE VERZORGINGSSET VOOR HET REINIGEN EN VERZORGEN VAN ALLE MAT GELAKTE HOUTEN MEUBELEN.

€24,45
€18,30

Verzendkosten van €4,95 en boven de €50,00 gratis verzenden

Merk: Oranje BV
Beschikbaarheid: Op voorraad

Verzorgingsset XL voor Mat gelakt hout

De XL set bevat gespecialiseerde producten om uw mooie houten meubel in optimale conditie te brengen en te houden.
 
Inhoud XL set:
       1x 250 ml Matt polish
       1x 250 ml Woodclean (houtreiniger)
       1x Hygrometer (luchtvochtigheidsmeter)
       1x Vel zelfklevende viltglijders (bruin)
       2x Poetsdoek
       1x Handleiding (tips & adviezen)
 
Meubelolie:
Meubelolie is een universele meubelolie voor alle glanzend gelakte houtsoorten. Frist de laklaag op, camoufleert kleine oppervlakkige krasjes en laat een mooie glanslaag achter op het meubel.
Meubelolie is verkrijgbaar in de kleuren: rood (klassiek), bruin en blank (kleurloos). De blanke kleur is op elk gelakt meubel toepasbaar. De bruine (donkere) uitvoering wordt voornamelijk op donkere meubelen gebruikt. De rode Meubelolie wordt voornamelijk toegepast op de klassiekere houtsoorten zoals kersen en mahonie.
 
Verwerkingsadvies van verzorgingsset XL
Sterk vervuilde laklagen of gelakte houten meubelen die voorzien zijn van een waslaag of wel eens met was behandeld zijn, altijd eerst reinigen met Woodclean.
Vervolgens een schone, zachte doek bevochtigen met een klein beetje meubelolie en de laklaag (dun) inwrijven. Enkele minuten na het aanbrengen met een droge doek goed nawrijven.
Het meubel ongeveer 2 tot 3 keer per jaar voorzien van een behandeling met Meubelolie!
 
Wood cleaner:

Een intensieve houtreiniger die tevens als voorbehandelingsmiddel fungeert bij het gebruik van alle onderhoudsmiddelen die er voor houten meubelen verkrijgbaar zijn.

Woodclean is te gebruiken op alle houtsoorten met een olielaag, een laklaag of een waslaag. Woodclean wordt o.a. gebruikt voor het intensief reinigen van vervuilde waslagen, olielagen of laklagen. Tevens is Woodclean in staat om (zware) vlekken te verwijderen uit meubelen die voorzien zijn van was of olie (eventueel in combinatie met een zeer fijn staalwolletje of schuursponsje). Door het gehele meubel vooraf een behandeling met Woodclean te geven, wordt bij een aansluitende behandeling met een willekeurig onderhoudsmiddel een beter resultaat bereikt. Dit omdat het onderhoudsmiddel zich niet meer vermengd met het nog aanwezige vuil op het meubel. Omdat Woodclean de ondergrond intensief reinigt, wordt de ondergrond enigszins schraal. Hierdoor dient men na een behandeling met Woodclean altijd een geschikt onderhoudsmiddel te gebruiken

Verwerkingsadviesvan verzorgingsset XL

Woodclean aanbrengen op een schone droge doek. Hiermee het meubel royaal inwrijven en een zeer korte tijd laten inwerken.
Vervolgens het opgeloste vuil verwijderen met een schoon deel van de gebruikte doek. Na het gebruik van Woodclean het meubel altijd nabehandelen met een geschikt onderhoudsmiddel.

Intensieve vlekken op geoliede of met was afgewerkte meubelen kunnen verwijderd worden door een fijn staalwolletje te bevochtigen met Woodclean. Hiermee de vlek licht polijsten totdat deze verdwenen is. Let op! Niet te hard drukken, want dan bestaat de kans dat er te diep in het hout geschuurd wordt en er “licht” hout zichtbaar wordt, dus kleurverschil

verzorgingsset XL voor Glanzend gelakt hout

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Top