Fixx kleine leiden

Ecocare color 200 ml piqué grey


Fixx ecocare en color is een uitlopend product. de vervanger hiervoor is Leather care en color komend van de zelfde producent

Koop 2 voor €5,94 per stuk en bespaar 5%
Koop 3 voor €5,63 per stuk en bespaar 10%
Koop 4 voor €5,31 per stuk en bespaar 15%
Merk: Fixx kleine leiden
EAN: 8712356112550
Beschikbaarheid: Op voorraad

fixx ecocare color

Hiermee kunt het leder behandelen. deze frist de kleur op voed het leer, camofleert de kleine rasje en is tevens protection. De kleurvarianten zijn kleurondersteunend,. fixx ecocare color is geschikt voor gedekverfd leder, semi-aniline, handwish, Long Life, etc. . Dus NIET geschikt voor suède en nubuck of vol-aniline leder.Indien er kleine krasjes en de kleur gaan vervagen is deze ledercreme zeer geschikt om de kleur op te frissen. Kleuren die door de zon verschoten zijn kunnen met fixx ecocare color maar in beperkte mate worden opgefrist. fixx ecocare color  is licht transpiratie werend en het vormt een microscopisch dun beschermlaagje op de finishlaag, waardoor het leer langer meegaat. Het houdt de finishlaag zacht en soepel.

Verwerkingsadvies
een leerreiniging die de huid en vetzuren van het leer afhaald die het uitdrogen veroorzaakt en vet stoot af, dus de hechting van een leder creme wordt hierdoor verbeterd. Niet geschikt voor nubuck en suède.
Vervolgens fixx ecocare colorr aanbrengen op een droge niet pluizende doek en hiermee met draaiende bewegingen het leder behandelen.
Verbruik: ongeveer 15 ml per zitplaats (afhankelijk van de staat van het leder). Altijd goed uitwrijven. Dit even laten drogen en nog even licht opwrijven met een schone doek

Behandeling met fixx ecocare color ca. 3 keer per jaar herhalen.

fixx ecocare color

 

Gerelateerde producten

Ga naar de vernieuwde webshop www.dswh-online.nl
gebruik de kortingscode dswh10
voor 10% korting

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Top