Betaalmethoden

  1.  

Betalen moet natuurlijk ook gebeuren...

Betalen kan maar liefst op 10 verschillende manieren!

Betaalwijze

Betaalkosten

Bancontact/ Mister Cash                      

gratis 
Billink          ( After Pay ) Gratis
Giropay       ( Duitsland )

Gratis

IDEAL

gratis

Klarna after pay

€ 1,25

Master Card Graits

Maestro

Gratis

Paypal

Gratis

SOFORT Bank

Gratis

Visa

Gratis

 

iDEAL:

voor Nederlandse klanten bieden wij betaling via iDEAL aan. Deze betaling wordt via Molly verwerkt.

 

Billink Achteraf Betalen 

Met achteraf betalen ontvangt u eerst het product en betaald u later (binnen 14 dagen) de factuur. Indien u kiest voor achteraf betalen gaat u akkoord met de daarbij behorende algemene voorwaarden. Tijdens de beoordeling van uw aanvraag worden de door u ingevulde gegevens conform de bepalingen van de algemene voorwaarden doorgezonden naar Billink B.V., welke deze zal toetsen op kredietwaardigheid. In geval van goedkeuring is uw bestelling geaccepteerd en kunt u achteraf betalen op rekening. U ontvangt vervolgens namens Billink de factuur welke verantwoordelijk is voor de verdere afhandeling van uw betaling.

de facturatie procedure zijn:

Factuur, betaaltermijn 14 dagen

Herinnering, betaaltermijn 14 dagen

Aanmaning, betaaltermijn 7 dagen, €12.50 extra kosten

Ingebreke stelling via de post, betalingstermijn 5 dagen, €12.50 extra kosten.

 Als het traject bij Billink is voldaan wordt de factuur doorgezet naar een incassobureau.

 

Bancontact/mister cash:

Als je kiest voor bancontact, wordt de betaling verwerkt door Molly, je wordt automatisch naar een beveiligde pagina van Molly verwezen, zij voeren de betaling uit en wij krijgen onmiddellijk de bevestiging doorgestuurd. Je bestelling kan onmiddellijk worden verwerkt.

Creditcard:

Als je kiest voor MasterCard of Visa, wordt de betaling verwerkt door Molly, je wordt automatisch naar een beveiligde pagina van Molly verwezen, zij controleren je creditcard gegevens en wij krijgen onmiddellijk de bevestiging doorgestuurd. Je bestelling kan onmiddellijk worden verwerkt.

Klarna Achteraf Betalen 

Met achteraf betalen ontvangt u eerst het product en betaald u later (binnen 14 dagen) de factuur. Indien u kiest voor achteraf betalen gaat u akkoord met de daarbij behorende algemene voorwaarden. Tijdens de beoordeling van uw aanvraag worden de door u ingevulde gegevens conform de bepalingen van de algemene voorwaarden doorgezonden naar Klarna, welke deze zal toetsen op kredietwaardigheid. In geval van goedkeuring is uw bestelling geaccepteerd en kunt u achteraf betalen op rekening. U ontvangt vervolgens namens Klarna de factuur welke verantwoordelijk is voor de verdere afhandeling van uw betaling.

 

Ga naar de vernieuwde webshop www.dswh-online.nl
gebruik de kortingscode dswh10
voor 10% korting

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Top