Oranje BV

Multi mat cleaner 500 ml


Een universele speciaalreiniger voor houten meubelen die afgewerkt zijn met een dekkende matte laklaag (veel voorkomende kleuren zijn o.a. wit, zwart en rood). Ook geschikt voor meubelen die afgewerkt zijn met een zogenaamde kunststof toplaag (o.a. melami

Merk: Oranje BV
EAN: 8716834003750
Beschikbaarheid: Op voorraad

multi mat cleaner

Productbeschrijving

Een universele speciaalreiniger voor houten meubelen die afgewerkt zijn met een dekkende matte laklaag (veel voorkomende kleuren zijn o.a. wit, zwart en rood). Ook geschikt voor meubelen die afgewerkt zijn met een zogenaamde kunststof toplaag (o.a. melamine, laminaat of een houtfolie).

Het verwijdert o.a. vetvlekken en vlekken ontstaan door bijvoorbeeld eten en/of drinken, etc. Tevens krijgt het meubel weer de oorspronkelijke frisse & verzorgde uitstraling (met behoud van de matte uitstraling).

Verwerkingsadvies:

Het product eerst uittesten op een onopvallende plaats.
Multi Mat Cleaner op een schone, zachte katoenen doek aanbrengen en hiermee het oppervlak reinigen. Let op! Het oppervlak na behandeling direct goed droogwrijven (product niet laten indrogen)! Regelmatig een nieuw schoon deel van de doek gebruiken. Tijdens en na gebruik van het product de ruimte goed ventileren. Droogtijd: Ca. 5 – 10 minuten, afhankelijk van de omgevingstemperatuur en hoeveelheid opgebracht product.

multi mat cleaner

Vandaag voordeeldag
gebruik de kortingecode
voordeel
voor 10% korting

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Top