De Vesting

Bastille wax

Merk: De Vesting
Beschikbaarheid: Op voorraad

Bastillewax.

 

Product informatie:

Bastillewax is een vaste wassoort met een karakteristieke geur. Deze was beschermt en conserveert houten meubels en vloeren die zijn afgewerkt met was of lak. Ze verfraaien en zorgen voor een natuurlijke glans en verwijdering van oppervlakkige vlekken en krasjes. Deze was is geschikt voor alle houtsoorten. Ook is deze geschikt voor gebruik over krijt en kalkverven. Deze was is voornamelijk geschikt voor binnen toepassingen.

 

Eigenschappen:

Deze was reinigt, beschermt en conserveert houten oppervlakken die zijn afgewerkt met was of lak. Deze was droogt doorgaans sneller dan de traditionele Terpentijnwas/Decorwas. Een behandeling met deze was zorgt voor een mooie glans en verwijdering van oppervlakkige vlekken en krasjes.

 

Gebruiksaanwijzing:

Aanbrengen met een doek, harde borstel of schuurspons (Scotch-Brite), goed dun verdelen over het oppervlak en laten drogen. Na droging met een doek oppoetsen tot gewenste glansgraad. Niet lozen in grondwater, oppervlaktewater of riolering, ook niet in kleine hoeveelheden. Is schadelijk voor in het water levende organismen. Mag niet te samen met huisvuil gestort worden of in de riolering terechtkomen.

Ga naar de vernieuwde webshop www.dswh-online.nl
gebruik de kortingscode dswh10
voor 10% korting

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Top