Bruynzeel Laminaat Glansreiniger 1 Liter


Reinigt en herstelt tegelijkertijd de glans, dankzij de toevoeging van polishbestanddelen. Dit product is tevens geschikt voor klik-laminaat en andere harde oppervlakte zoals pvc

€8,10
€4,95

Verzenkoten van €4,95, vanaf €50,00 Gratis en België vanaf €60,00 Gratis

EAN: 8710322013139
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

BRUYNZEEL LAMINAAT GLANSREINIGER

TOEPASSING

Bruynzeel  glansreiniger wordt gebruikt op gelakt parket en ouder of dof laminaat. Het product zorgt voor een reiniging en herstelt bovendien ook de glans, dus 2 vliegen in 1 klap! Ook zorgt  lBruynzeel glansreiniger voor een anti-slipwerking op uw vloer. Uw gelakt parket behoudt langer zijn natuurlijke schoonheid door het beschermende polishlaagje wat Bruynzeel glansreiniger achterlaat.

BRUYNZEEL LAMINAAT GLANSREINIGER VERWERKING

Heeft u uw vloer al eerder van een polishlaag voorzien? dan dient u eerst de vloer te dweilen met koud water met minimaal 1 kopje ammonia.  GBruynzeel glansreiniger nog niet gebruiken als uw vloer er nog maar 14 dagen in ligt. Voor de behandeling voegt u 75 milliliter  laminaat glansreiniging toe aan 5 liter koud water. Vervolgens de vloer goed dweilen, voorkom overmatig gebruik van water om plasvorming tegen te gaan.

BRUYNZEEL LAMINAAT GLANSREINIGER WAARSCHUWING

Ook geschikt voor de geklikte-laminaat vloeren. In combinatie met dit product geen schoonmaak producten op basis van zeep gebruiken (beschadigen de polishlaag).

Bruynzeel laminaat glansreiniger 1 Liter

Gerelateerde producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Top