Bruynzeel

Bruynzeel Laminaat Glansreiniger 1 Liter


Reinigt en herstelt tegelijkertijd de glans, dankzij de toevoeging van polishbestanddelen. Dit product is tevens geschikt voor klik-laminaat.

€8,10
€6,08

Verzendkosten vanaf €4,95, vanaf €50,00 Gratis en Belgie vanaf €60,00 Gratis

Merk: Bruynzeel
EAN: 8710322013139
Beschikbaarheid: Op voorraad

BRUYNZEEL LAMINAAT GLANSREINIGER

TOEPASSING

Bruynzeel  glansreiniger wordt gebruikt op gelakt parket en ouder of dof laminaat. Het product zorgt voor een reiniging en herstelt bovendien ook de glans, dus 2 vliegen in 1 klap! Ook zorgt  lBruynzeel glansreiniger voor een anti-slipwerking op uw vloer. Uw gelakt parket behoudt langer zijn natuurlijke schoonheid door het beschermende polishlaagje wat Bruynzeel glansreiniger achterlaat.

BRUYNZEEL LAMINAAT GLANSREINIGER VERWERKING

Heeft u uw vloer al eerder van een polishlaag voorzien? dan dient u eerst de vloer te dweilen met koud water met minimaal 1 kopje ammonia.  GBruynzeel glansreiniger nog niet gebruiken als uw vloer er nog maar 14 dagen in ligt. Voor de behandeling voegt u 75 milliliter  laminaat glansreiniging toe aan 5 liter koud water. Vervolgens de vloer goed dweilen, voorkom overmatig gebruik van water om plasvorming tegen te gaan.

BRUYNZEEL LAMINAAT GLANSREINIGER WAARSCHUWING

Ook geschikt voor de geklikte-laminaat vloeren. In combinatie met dit product geen schoonmaak producten op basis van zeep gebruiken (beschadigen de polishlaag).

Bruynzeel laminaat glansreiniger 1 Liter

Gerelateerde producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Top