Denka

Houtwormdood Perfacs super N 500 ml


Met Perfacs Super N voorkomt en bestrijdt u optimaal hout aantastende insecten, zoals: kleine houtworm, grote houtworm ( bonte knaagkever), huisboktor, spinthoutkever.

Merk: Denka
Beschikbaarheid: Op voorraad

houtwormdood Perfacs super N 500 ml

Productbeschrijving

Omschrijving:

Omdat deze insecten een enorme schade aan hout kunnen veroorzaken moeten zij effectief bestreden worden. Met Perfacs Super N kunt u deze schade echter ook voorkomen, door niet aangetast hout preventief met Perfacs Super N te behandelen.U verkrijgt dan, bij een juiste toepassing, een jarenlange besherming tegen houtaantastende insecten.

Toepassingsgebied:

op aangetast hout.

Gebruiksaanwijzing:

Verdelgt houtworm en andere hout aantastende insecten en voorkomt bij een juiste toepassing gedurende lange tijd heraantasting.Het hout eerste van stof, vuil en boormeel ontdoen. Dit moet droog geschieden.

Bij aantasting van de huisboktor is het gewenst eerst de boorgangen open te steken en het aanwezige boormeel zoveel mogelijk uit te borstelen.Boormeel en afvalhout moeten worden verwijderd en bij voorkeur verbrand. Alvorens het hout met dit middel te behandelen eerst de aanwezige beits, verf of waslagen verwijderen. Op het te behandelen oppervlak tenminste 200 gram per m2 (dit is ca. 250 ml. per m2) van het middel opbrengen d.m.v. een kwast of bespuiten onder lage druk met grove druppel.

De vereiste hoeveelheid zo nodig in meer dan een bewerking opbrengen, zodanig dat per bewerking de vloeistof juist niet afdruipt. Dit middel is gevaarlijk voor vissen en andere waterorganismen. Voorkom verontreiniging van oppervlaktewater.

Nabehandeling:

Het verdient aanbeveling periodiek en in elk geval ca. 1 jaar na de toepassing te controleren of de behandeling afdoende is geweest. Wordt weer boormeel aangetroffen dan het hout, eventueel plaatselijk, opnieuw behandelen.

Eigenschappen:

Goede indringing. Door de diepe indringing van deltamethrin in hout krijgen hout aantastende insecten geen gelegenheid om het behandelde hout aan te tasten.Geen verdamping van werkzame stof. De dampspanning van deltamethrin is zeer laag, waardoor er geen vedamping van de werkzame stof optreedt.Dit betekent dat Perfacs Super N in het hout achterblijft en jarenlang actief is. Geen uitloging. Deltamethrin is niet of nauwelijks oplosbaar in water. Uitloging vindt dus niet plaats, ook niet als het hout aanvocht wordt bloodgesteld.

houtwormdood Perfacs super N 500 ml

Ga naar de webshop www.dswh-online.nl
gebruik de kortingscode dswh10
voor 10% korting

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Top