Ciranova

Ciranova parketzeep naturel 0,75 liter


Ciranova Parketzeep Kleurloos is een zeep op basis van natuurlijke oliën voor het regelmatig onderhoud van geolied parket. Parketzeep reinigt en voedt de vloer en zorgt voor een extra waterafstotende bescherming. Direct klaar voor gebruik Reinigt en v

Merk: Ciranova
EAN: 5410810280847
Beschikbaarheid: Op voorraad

Ciranova Parketzeep 0,75 liter

PRODUCTBESCHRIJVING

Ciranova Parketzeep Kleurloos is een zeep op basis van natuurlijke oliën voor het regelmatig onderhoud van geolied parket. Parketzeep reinigt en voedt de vloer en zorgt voor een extra waterafstotende bescherming.

  • Direct klaar voor gebruik
  • Reinigt en voedt tegelijkertijd
  • Zorgt voor een waterafstotende bescherming
  • Ook in wit beschikbaar

Gebruiksaanwijzing

Men verhoogt de bescherming van een geoliede vloer door hem regelmatig te onderhouden met Ciranova Parketzeep Kleurloos. Dit is een zeep die zowel reinigt als voedt. Meng 4 à 5 dopjes parketzeep op 10 liter lauw water. Breng de zeep aan met een niet te natte dweil of swepmop en beweeg in de lengterichting van het hout. De bevuilde dweil uitwringen en uitspoelen in een tweede emmer met zuiver water. Droog na ongeveer 1 uur bij kamertemperatuur. De parketzeep bevat allleen natuurlijke grondstoffen en geeft een hoge voedende waarde aan het hout.

Ciranova Parketzeep 0,75 liter

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Top