De Vesting

Decorwas (Antiekwas) 370 ML


u kent de wel bekende antiekwas met de gele sticker. die heeft een nieuw en een modern uiterlijk gekregen. natuurlijk is het recept van de inhoud ongewijzigd! Antiekwas Een antiekwas is om houtwerk te beschermen en te onderhouden, of om een laag krijt

Merk: De Vesting
Beschikbaarheid: Op voorraad

INDIEN DE KLEUR ER NIET BIJ STAAT IS DEZE UITVERKOCHT.

EEN ALTERNATIEF IS DE QUICK WAX of de protec wax ( ZIE GERELATEERDE PRODUCTEN BENEDEN IN DIT BLAD )

decorwas

Deze is ook wel bekend onder de naam Antiek Terpentijnwas en Boenwas – de was waarmee u uw meubels en vloeren kunt onderhouden. Die nog steeds zoals het oud recept vervaardigt is en ook meegegaan naar de milieueisen.

De was samengesteld uit diverse wassoorten (zoals bijenwas en zuivere terpentijn). reinigt, beschermt en conserveert houten oppervlakken die zijn afgewerkt met was of lak. Een behandeling met deze was zorgt voor een mooie glans en verwijdering van oppervlakkige vlekken en krasjes.

Decorwas bevat een 60 jaar oude, bewezen succesvolle, receptuur. Het samenspel van natuurlijk harde wassoorten zorgt voor een unieke uitstraling in glans, structuur en kleurbeleving. In transparant en verschillende kleuren om meubels, vloeren en gekrijtverfde oppervlakken mee te behandelen.

Na het aanbrengen en drogen en uitpoetsen vormt de was een beschermende laag en vult kleine oneffenheden in het oppervlak op. Dit type was wordt ook op hardstenen ondergronden gebruikt om een diepere glans op de stenen ondergrond te creëren.(Antiekwas)

decorwas

Gerelateerde producten

Ga naar de vernieuwde webshop www.dswh-online.nl
gebruik de kortingscode dswh10
voor 10% korting

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Top