Hagerty

Hagerty Fine stone clean


Reinigt diep en verzorgt fijne en organische stenen: smaragden, opalen, koralen en turkooizen zonder ze te beschadigen. De zachte formule, gemaakt van glycerine en plantaardige oplosmiddelen, beschermt de sieraden en verwijdert schadelijke transpiratie, m

Merk: Hagerty
EAN: 7610928090026
Beschikbaarheid: Op voorraad

Hagerty fine stone Clean

Reinigt diep en verzorgt fijne en organische stenen: smaragden, opalen, koralen en turkooizen zonder ze te beschadigen. De zachte formule, gemaakt van glycerine en plantaardige oplosmiddelen, beschermt de sieraden en verwijdert schadelijke transpiratie, make-up en parfum.

Het bad maakt de sieraden weer glanzend.

Fine Stones Clean geeft glans terug aan ringen, armbanden en andere sieraden met fijne en organische stenen. Het reinigingsbad beschermt en zuivert broches, halskettingen, oorbellen en andere waardevolle voorwerpen. Het onderhoudt diepgaand de sieraden zoals smaragden, opalen, koralen en turkooizen.

De reiniging werkt snel, is efficiënt en beschadigd de sieraden niet.

Het dompelbad bevat een klein mandje om de sieraden in te doen voor een gemakkelijk gebruik. Bevochtigingsmiddelen dringen door het vuil en garanderen een efficiënte reiniging. De juwelen worden weer schoongemaakt en glanzend. Het bad heeft bijna onmiddellijk resultaat en veroorzaakt geen micro-krassen of vlekken op de fijne en organische stenen.


GEBRUIKSAANWIJZING

  • Plaats sieraden in de dompelkorf.
  • Dompel de mand in het bad.
  • Draai en laat dan gedurende 2 minuten staan.
  • Gebruik een spons voor zwaardere of ingewikkelde stukken.
  • Droog af met een zachte doek.

Voor een perfect resultaat combineer met Fine Stones Cloth.

Wist je dat?

De kwaliteit van een smaragd wordt bepaald door de intensiteit van zijn kleur. Stenen met een donkerder groen zijn dus zeldzaam en duurder. De opaal is de meest gevarieerde steen met de kleuren van de regenboog die kan veranderen afhankelijk van de waarnemingshoek. Het is ook een van de meest fragiele stenen. Het moet goed worden verzorgd en mag niet worden blootgesteld aan parfums of make-up. Het turkoois kan verschillende kleuren aannemen, van azuurblauw tot appelgroen. Het ondoorzichtige en blauwe uiterlijk is te wijten aan de hoeveelheid koper in de steen.

Hagerty fine stone Clean

Gerelateerde producten

Loading...

Ga naar de vernieuwde webshop www.dswh-online.nl
gebruik de kortingscode dswh10
voor 10% korting

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Top