Hagerty

Hagerty Marble Care 1 Liter


Reinigt en verzorgt vloeren van marmer, gewaxt beton en zandsteen. Geschikt voor het onderhouden en verwijderen van vetvlekken, terwijl het oppervlak gerespecteerd, en de oorspronkelijke glans en gloed hersteld worden. Het verzorgingsproduct zorgt voor

Merk: Hagerty
EAN: 7610928262058
Beschikbaarheid: Op voorraad

Hagerty Marble care 1 Liter

Reinigt en verzorgt vloeren van marmer, gewaxt beton en zandsteen. Geschikt voor het onderhouden en verwijderen van vetvlekken, terwijl het oppervlak gerespecteerd, en de oorspronkelijke glans en gloed hersteld worden.

Het verzorgingsproduct zorgt voor een grondige reiniging van de vloer.

Marble Care verwijdert stof en vuil, neemt vlekken en nare geuren weg van iedere vloer en is eveneens ideaal voor het aanrecht en de badkamer. Zijn met bergkristal verrijkte formule frist op, maakt glanzend en laat een nieuwe eindlaag achter. Er blijven geen kalksporen achter op donkere vloeren.

Het verzorgingsproduct werkt snel en beschermt de vloer.

Het verzorgingsproduct geeft een efficiënt resultaat en laat geen afdrukken of sporen achter op het oppervlak. De vloer wordt weer schoon en is beschermd. Marble Care bevat oplosmiddelen die het drogen versnellen en uitglijden over de vloer voorkomen.


GEBRUIKSAANWIJZING

  • Aanlengen met water. Gebruik voor 25 ml product 4 liter lauw water.

Hagerty Marble care 1 Liter

Ga naar de vernieuwde webshop www.dswh-online.nl
gebruik de kortingscode dswh10
voor 10% korting

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Top