Hagerty

Hagerty Silver care


Is een doeltreffend schuimend poetsmiddel met aanslagwerende werking. Ideaal voor bestek omdat het een poetsend schuim vormt, dat zelfs tussen de tanden van de vorken zijn uitwerking heeft. Wast, poetst en beschermt tegen aanslag.

Merk: Hagerty
EAN: 7610928012073
Beschikbaarheid: Op voorraad

Hagerty Silver Care

Reinigt en verzorgt voorwerpen van zilver en geplateerd zilver. Geschikt voor het onderhouden, herstellen van de glans en polijsten van geoxideerd metaal zonder het oppervlak hiervan te beschadigen.

 

De pasta maakt alle voorwerpen weer glanzend.

 

Silver Care laat bladen, schalen en andere dof geworden voorwerpen van zilver of verzilverd metaal weer prachtig glanzen. Voor een grondig onderhoud van zwart geworden zilver. De pasta beschermt gedurende meerdere weken tegen oxidatie en verwijdert al het vuil van het zilverwerk.

 

Een snelle, efficiënte verzorging die de voorwerpen niet beschadigt.

 

De pasta is zeer efficiënt. Door zijn snelle werking is deze bijzonder handig voor het onderhoud van voorwerpen van zilver, verzilverd metaal die vaak en regelmatig voor opdienen gebruikt worden. De pasta bevat zeep en oplosmiddelen van plantaardige oorsprong. De pasta heeft een vrijwel onmiddellijke werking en veroorzaakt geen krassen of afdrukken op het kostbare metaal. Het zilverwerk wordt weer schoon en glanzend.

 

 

 


GEBRUIKSAANWIJZING

  • Bevochtig het sponsje met lauw water en breng Silver Care aan.
  • Reinig het voorwerp minutieus.
  • Afspoelen met lauw water.
  • Wrijf met een droge, zachte doek voor een langdurige, extra hoge glans.

.

Hagerty Silver Care

Ga naar de webshop www.dswh-online.nl
gebruik de kortingscode dswh10
voor 10% korting

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Top