Hagerty

Hagerty Silver spray 200 ml


Reinigt en zorgt voor zilver en verzilverd metaal. Het maakt het mogelijk om dagelijks en snel zilver en verzilverde items die geoxideerd zijn te onderhouden.

Merk: Hagerty
EAN: 7610928015746
Beschikbaarheid: Op voorraad

Hagerty Silver Spray 200 ml

 

Reinigt en zorgt voor zilver en verzilverd metaal. Het maakt het mogelijk om dagelijks en snel zilver en verzilverde items die geoxideerd zijn te onderhouden.

De verdamper geeft glans aan de items en de accessoires.

Silver Spray zorgt ervoor dat vazen, lijsten en andere bezoedelde voorwerpen schitteren. Het onderhoudt diepgaand, bezoedeld zilver. Het beschermt tegen oxidatie gedurende enkele weken en verwijdert vuil van zilveren of verzilverde decoratieve objecten. Silver Spray is ideaal om te zorgen voor gebeitelde en gesneden voorwerpen en het laat een dunne laag op het oppervlak achter.

De reiniging werkt snel, is efficiënt en beschadigd de voorwerpen niet.

Het schoonmaken is gemakkelijk, geeft vrijwel direct resultaat en veroorzaakt geen micro-krassen of vlekken op het metaal. De items en accessoires worden gereinigd en weer glanzend.


GEBRUIKSAANWIJZING

  • Schud goed en spuit op zilveren of verzilverde voorwerpen op een afstand van 30 cm.
  • Wacht 30 seconden om een ​​langdurig effect te garanderen.
  • Wrijf het artikel met een zachte doek droog.

Voor de verzorging van zilveren of verzilverde items raadpleegt u ook Silver Gloves en Silver Duster.

Wist je dat?

Zilver is een edelmetaal dat vaker moet worden schoongemaakt dan de andere. Inderdaad, het wordt zwart wanneer het in contact komt met sulfide dat in de lucht zit en dat oxidatie versnelt. Dus als u het proces wilt vertragen en uw zilveren spullen wilt beschermen, moet u het op een droge en gesloten plaats opslaan. U kunt ook beschermhoezen gebruiken zoals de Silver Guard Holloware Bag van Hagerty. Als uw artikelen worden gebruikt voor decoratie, moet u er rekening mee houden dat ze vaker onderhoud nodig hebben.

Hagerty Silver Spray 200 ml

Gerelateerde producten

Ga naar de vernieuwde webshop www.dswh-online.nl
gebruik de kortingscode dswh10
voor 10% korting

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Top