Oranje BV

Leather care kit met power cleaner


Universele verzorgingsset voor het onderhouden + power cleaner , beschermen en reinigen van vele soorten leder. Complete set voor onderhoud, bescherming en reiniging. De set bevat een flesje kleurloze Leder Beschermer, een flesje Leder Reiniger en een spo

Merk: Oranje BV
Beschikbaarheid: Op voorraad

Leather care kit met power cleaner

Leather care kit met power cleaner Universele verzorgingsset voor het onderhouden, beschermen en reinigen van vele soorten leder. Complete set voor onderhoud, bescherming en reiniging. De set bevat een flesje kleurloze Leather protector, een flesje Leather cleaner en een power cleaner en een spons .

Leather care kit met power cleaner voor het totale onderhoud van verschillende soorten leder. De producten uit deze set zijn geschikt voor het reinigen, voeden en optimaal beschermen van gedekverfd, semi-aniline en gladde volaniline ledersoorten (niet voor Nubuck, Suède, Wax-leder of Pull Up leder).

Leather cleaner is een grondig mild reinigingsmiddel op waterbasis waarmee vlekken uit leder kunnen worden gehaald. Tevens reinigt u het gehele meubel met Leather cleaner, voordat u het meubel voorziet van een nieuwe beschermlaag met Leather protector. Leather protector is een kleurloos voedend en beschermend onderhoudsmiddel (op waterbasis). Door de voedende bestanddelen blijft het leder zacht en soepel. Tevens blijft er een microscopisch dunne beschermlaag achter op het leder. Dit zorgt ervoor dat het leder vet- en vlekwerend wordt, waardoor vlekken (op basis van water, olie en vet) en oppervlakkige vervuiling minder de kans krijgen om in het leder te trekken. Bij een nieuwe onderhoudsbeurt zal Leder Reiniger ervoor zorgen dat deze vervuilde beschermlaag wordt verwijderd, waardoor er weer een schoon oppervlak ontstaat. Uiteraard weer nabehandelen met Leather protector!

Verwerkingsadvies

Vooraf het leder altijd eerst reinigen met Leather cleaner. Leather cleaner op een polyether spons aanbrengen en vervolgens enkele malen knijpen in de spons totdat er schuim ontstaat. Hiermee reinigt u het leder. Vervolgens met een doek het gereinigde oppervlak droogwrijven. Daarna met een schone niet pluizende doek de Leather protector dun opbrengen en met draaiende bewegingen goed verdelen.
Dit 15 minuten laten drogen en vervolgens nog even rustig nawrijven. Reiniging en bescherming 3 x per jaar herhalen.

 

Intensieve reiniger om zowel vervuiling als (zware) vlekken te verwijderen. Geschikt voor alle gladde leersoorten zoals gedekverfd en semi-aniline leder, maar ook geschikt voor leatherlook, skai en Pull Up (mits niet voorzien van een was- of olielaag).

Niet geschikt voor natuurlijk afgewerkte of geschuurde leersoorten (o.a. nubuck, suède en volaniline leder).

Leather power Cleaner verwijdert moeiteloos intensieve verontreinigingen en vlekken, die met een normale leather cleaner niet meer te verwijderen zijn.

Verwerkingsadvies
Gezien de krachtige werking van Leather Power Cleaner, deze altijd eerst uittesten op een onopvallende plaats.

Een (katoenen) doek bevochtigen en hiermee het oppervlak met licht ronddraaiende bewegingen reinigen. Na reiniging het gereinigde oppervlak nabehandelen met een licht vochtige doek (water) en nabehandelen met een geschikt verzorgingsmiddel. Droogtijd: ± 10 – 15 minuten.

 

Buiten bereik van kinderen bewaren.

Extra info
Vlekken kunnen verwijdert worden met Leather cleaner. Na iedere reiniging opnieuw Leather protector aanbrengen van de leather protection set omdat de beschermlaag door het gebruik van Leather cleaner wordt aangetast.

Leather care kit met power cleaner

Gerelateerde producten

Loading...

Ga naar de vernieuwde webshop www.dswh-online.nl
gebruik de kortingscode dswh10
voor 10% korting

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Top