Oranje BV

Leather color Revive


Leather Color Revive is een professionele watergedragen lederreparatieverf met een zijdemat eindresultaat. Het herstelt de kleur van leder bij o.a. craquelé, slijtage en/of verkleuring door zonlicht. De goed hechtende lederverf geeft het leder zijn oorspr

Merk: Oranje BV
EAN: 8716834010192
Beschikbaarheid: Op voorraad

Leather color Revive

Omschrijving: Leather Color Revive is een professionele watergedragen lederreparatieverf met een zijdemat eindresultaat. Het herstelt de kleur van leder bij o.a. craquelé, slijtage en/of verkleuring door zonlicht. De goed hechtende lederverf geeft het leder zijn oorspronkelijke kleur terug.

gebruik de leather degreaser voor het ontvetten van het leer om de hechting te verbeteren

Verkrijgbare kleuren:

• Bordeaux • Donkerbruin • Robijnrood • Cognac • Lichtbruin • Smaragdgroen • Crème • Middenbruin • Wit • Donkerblauw • Roodbruin • Zwart

P.S. Voor een kleurindicatie van bovengenoemde kleuren, raadpleeg de kleurkaart Leder.

Toepassingsgebied: Leather Color Revive kan gebruikt worden op zitmeubelen bekleed met gedekverfd, semi-aniline en glad vol-aniline leder. Ook toepasbaar op o.a. tassen, jassen en schoenen. De lederreparatieverf is zelffixerend (zijdemat), hetgeen betekend dat er na behandeling een dun beschermend laklaagje achterblijft op de bovenzijde van het leder. Opmerking bij gebruik op glad vol-aniline leder Na behandeling zal het oppervlak ietwat minder zacht kunnen aanvoelen als in originele staat. Qua afwerking wijzigt het leder van een vol-aniline leder naar een semi-aniline leder.

Gebruiksaanwijzing:

Voorbehandeling: Voor een optimale hechting is het raadzaam het oppervlak vooraf met een doek goed te reinigen/ontvetten met Leather Degreaser (ontvetter).

Behandeling: Voor gebruik de flacon Leather Color Revive ± 20 seconden goed schudden. Het product vooraf op een onopvallende plaats uitproberen om de kleur en de hechting (na droging) te beoordelen. Bij gebleken geschiktheid Leather Color Revive aanbrengen op een schone, zachte niet pluizende doek of eventueel op een polyether sponsje. Hiermee het leder met draaiende bewegingen egaal behandelen. Zorg goed voor een gelijkmatige verdeling van de verf en behandel telkens kleine delen van het oppervlak. Afhankelijk van de gewenste kleurintensiteit 1 of 2 lagen aanbrengen. Let op! Een tweede laag zal de kleur doen intensiveren, maar ook de glansgraad. Het leder gaat dan iets meer glanzen. Bij het aanbrengen van een tweede laag dient de eerste laag minimaal 60 minuten te drogen. Na het aanbrengen van de laatste laag kan het zitmeubel na 24 uur drogen weer in gebruik worden genomen.

Correctie van de glansgraad Indien gewenst kan het behandelde oppervlak qua glansgraad nog licht gecorrigeerd worden met een spuitbus Leather Finish (fixeerlak) in de gewenste glansgraad.

Leather color Revive

Gerelateerde producten

Ga naar de vernieuwde webshop www.dswh-online.nl
gebruik de kortingscode dswh10
voor 10% korting

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Top