Leather Master

Leather master leather degreaser 200 ml


Ontvetter van het leer is gemaakt om olie, vet te verwijderen, baseerden de geaccumuleerde de lichaamsvetten en olie vlekken. Pas de Ontvetter van het Leer op het leer toe, en het lost de oliën op en zet hen in een poeder dat geabsorbeert is van het leer.

verzendkosten vanaf € 4,95 en vanaf €50,00 gratis verzenden

Merk: Leather Master
EAN: 8017673024976
Beschikbaarheid: Op voorraad

leather master leather degreaser

Productbeschrijving Ontvetter van het leer is gemaakt om olie, vet te verwijderen, baseerden de geaccumuleerde de lichaamsvetten en olie vlekken. Pas de Ontvetter van het Leer op het leer toe, en het lost de oliën op en zet hen in een poeder dat geabsorbeert is van het leer. Haal de poeder na ongeveer 1, 2 uren weg om de olie te verwijderen. Haal de poeder met een soft cleaner van het leer af. Herhaal dit als het nodig. Dit is een aërosolproduct dat oplosmiddelen bevat. Gebruik het met juiste ventilatie. Lees en gelieve alle voorzorgsmaatregelen inzake veiligheid betreffende dit product te volgen!

leather master leather degreaser

Gerelateerde producten

Loading...
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Top