Oranje BV

leather oil 250 ml


Een kleurloze onderhoudsolie geschikt voor gedekverfd, semi-aniline en handwish leder (ongeschikt voor nubuck/suède). Lederolie voedt, onderhoudt en zorgt ervoor dat het leder soepel blijft. Tevens voorkomt het craquelé (barstjes in de laklaag van het led

Vandaag marktdag. Gebruik de kortingscode markt voor 10% korting

Merk: Oranje BV
EAN: 8716834006003
Beschikbaarheid: Op voorraad

Leather oil 250 ml

Een kleurloze onderhoudsolie geschikt voor gedekverfd, semi-aniline en handwish leder (ongeschikt voor nubuck/suède). Lederolie voedt, onderhoudt en zorgt ervoor dat het leder soepel blijft. Tevens voorkomt het craquelé (barstjes in de laklaag van het leder). Ideaal voor meubelen die reeds geruime tijd (jaren) geen onderhoudsbeurt hebben ondergaan!

Verwerkingsadvies
Zorg voor een schone ondergrond alvorens het meubel te behandelen met lederolie. Indien nodig het vervuilde meubel eerst reinigen met Leather cleaner . De olie dun aanbrengen op een schone niet pluizende doek. Hiermee (met draaiende bewegingen) het meubel inwrijven en goed nawrijven. Indien nodig de behandeling herhalen.

 leather oli 250 ml

Vandaag marktdag
gebruik de kortingecode
markt
voor 10% korting

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Top