Lecol

Lecol conditioner Wit OH25


Lecol Conditioner is een onderhoudsproduct geschikt voor met olie geïmpregneerd parket- en andere houten vloeren, Hardwax olie of UV geoliede vloeren.

Merk: Lecol
EAN: 4014701618705
Beschikbaarheid: Op voorraad
 

LECOL CONDITIONER WIT OH25

Lecol Conditioner Wit is een onderhoudsproduct geschikt voor met olie of hardwax olie behandelde parket- en andere houten vloeren. Deze conditioner heeft zowel een reinigende als een voedende functie. Door zijn voedende functie blijft het hout beter verzadigd waardoor vlekken lastiger ontstaan. Afhankelijk van de vervuiling en gebruiksintensiteit raden wij u aan dit 5 tot 12 keer per jaar te doen. Hierdoor blijft u geoliede vloer langer in een goede conditie!

  • Droogtijd: ca. 5 - 12 uur
  • Verbruik: ca. 1 liter / per 50 - 100 m2
  • Ook verkrijgbaar in het Transparant
  • Voor een optimale hechting vooraf reinigen met Lecol Wax Remover OH34

Tip! Scrol voor meer informatie verder naar beneden!

GEBRUIKSAANWIJZING LECOL CONDITIONER WIT OH25

Dit product kun u alleen op kamertemperatuur verwerken. U dient hier dus vooraf rekening mee te houden en de fles op tijd in een ruimte op kamertemperatuur te plaatsen. U kunt dit product zowel gebruiken voor lichte vervuiling, ter opfrissing van de vloer en voor sterk verontreinigde vloeren. Planten en dieren uit de werkruimte verwijderen.

Bij lichte vervuiling of ter opfrissing van de vloer, pluisvrije doek met Lecol Conditioner OH25 bedrenken en de geoliede houten vloer zeer dun afnemen. Dit kunt u vaker doen dan ieder half jaar

Bij sterk verontreinigde vloeren: Voor een optimale hechting vooraf reinigen met Lecol Wax Remover OH34.Vervolgens dient de olie op de vloer gesproeid te worden met een sproeifles en middels een boenmachine, voorzien van een groene pad, de vervuiling losweken. Met behulp van een pluisvrije doek dient de vloer daarop te worden afgenomen. Aansluitend de parketvloer dun met Lecol Conditioner OH25 behandelen: door middel van een doordrenkte doek. Na 2 dagen raden wij u aan de vloer licht vochtig aftenemen met Lecol Clean OH49

ONDERHOUDEN LECOL CONDITIONER WIT OH25

Wekelijkse onderhouden met Lecol Clean OH49 of Lecol Soap wit OH23. Voor verdere informatie hierover adviseren wij u naar de productpagina's van deze artikelen te gaan.

SPECIFICATIES LECOL CONDITIONER WIT OH25

  • Droogtijd: ca. 5 – 12 uur.
  • Volledige doorharding: 2 dagen.
  • Verbruik: ca. 1 ltr pe 50 - 100 m2, afhankelijk van de vervuiling
  • Houdbaarheid: 36 maanden na de productiedatum. Lecol Conditioner OH25 altijd in originele gesloten verpakking bewaren.
  • Het product voor verwerking laten acclimatiseren.

LECOL CONDITIONER WIT OH25

Ga naar de webshop www.dswh-online.nl
gebruik de kortingscode dswh10
voor 10% korting

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Top