Lecol

Lecol Wax en Clean OH32 1 Liter


Lecol Wax & Clean OH32 zorgt voor een reiniging van uw met was, balsem of met hardwasolie behandelde vloeren. Ook zorgt Lecol Wax Clean OH32 voor een anti-sliplaag.

Merk: Lecol
EAN: 4014701603046
Beschikbaarheid: Op voorraad
 

LECOL WAX & CLEAN OH32 1 Liter

Lecol Wax Clean OH32 zorgt voor een reiniging van uw met was, balsem of met hardwasolie behandelde vloeren. Ook zorgt Lecol Wax Clean OH32 voor een anti-sliplaag. Het product is op water gebaseerd en PH-neutraal. Het kan indien nodig gewoon door de gootsteen gespoeld worden. Lecol Wax Clean OH32 laat na droging een dunne waslaag achter die uw vloer beschermd.

LECOL WAX & CLEAN OH32 GEBRUIKSAANWIJZING

Lecol Wax Clean OH32 is bedoelt voor vloeren die behandeld zijn met was, balsem of hardwas. U voegt 200-300ml Lecol Wax Clean OH32 toe aan een emmer met 10 liter water. U kunt het product na 10-14 dagen nadat de vloer behandeld is met hardwasolie, balsem of was aanbrengen. U neemt de vloer af met een dweil of doek. Bij teveel gebruik van water ontstaan er plassen op uw vloer, dus de dweil/doek goed uitwringen. De dunne waslaag die achterblijft door Lecol Wax Clean OH32 kan geboend worden met een boenblok naar keuze. Nadat u Lecol Wax Clean OH32 vaker gebruikt, ontstaan er meerdere lagen op elkaar. Als er stapellagen ontstaan dient u deze eerst grondig te verwijderen met Lecol Wax Remover OH34. Alle Lecol producten dienen altijd in originele verpakkingen gesloten bewaard te worden. Verpakking vorstvrij bewaren. Gebruikte gereedschappen kunt u reinigen met water.

LECOL WAX & CLEAN OH32 EIGENSCHAPPEN

Lecol Wax Clean OH32 is verkrijgbaar in: 1 liter.
Verbruik: 200-300 ml/10 liter water voor 100m2 vloer.

vanaf heden 10 % korting op de producten van Hagerty
gebruik de kortingecode white line voor 10 % korting
Bekijk ook de nieuwe White line van Hagerty kleiner verpakking, goedkoper, maar met de zelfde hoge kwaliteit

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Top