Lecol

Lecol Wax en Clean OH32 1 Liter


Lecol Wax & Clean OH32 zorgt voor een reiniging van uw met was, balsem of met hardwasolie behandelde vloeren. Ook zorgt Lecol Wax Clean OH32 voor een anti-sliplaag.

Merk: Lecol
EAN: 4014701603046
Beschikbaarheid: Op voorraad
 

LECOL WAX & CLEAN OH32 1 Liter

Lecol Wax Clean OH32 zorgt voor een reiniging van uw met was, balsem of met hardwasolie behandelde vloeren. Ook zorgt Lecol Wax Clean OH32 voor een anti-sliplaag. Het product is op water gebaseerd en PH-neutraal. Het kan indien nodig gewoon door de gootsteen gespoeld worden. Lecol Wax Clean OH32 laat na droging een dunne waslaag achter die uw vloer beschermd.

LECOL WAX & CLEAN OH32 GEBRUIKSAANWIJZING

Lecol Wax Clean OH32 is bedoelt voor vloeren die behandeld zijn met was, balsem of hardwas. U voegt 200-300ml Lecol Wax Clean OH32 toe aan een emmer met 10 liter water. U kunt het product na 10-14 dagen nadat de vloer behandeld is met hardwasolie, balsem of was aanbrengen. U neemt de vloer af met een dweil of doek. Bij teveel gebruik van water ontstaan er plassen op uw vloer, dus de dweil/doek goed uitwringen. De dunne waslaag die achterblijft door Lecol Wax Clean OH32 kan geboend worden met een boenblok naar keuze. Nadat u Lecol Wax Clean OH32 vaker gebruikt, ontstaan er meerdere lagen op elkaar. Als er stapellagen ontstaan dient u deze eerst grondig te verwijderen met Lecol Wax Remover OH34. Alle Lecol producten dienen altijd in originele verpakkingen gesloten bewaard te worden. Verpakking vorstvrij bewaren. Gebruikte gereedschappen kunt u reinigen met water.

LECOL WAX & CLEAN OH32 EIGENSCHAPPEN

Lecol Wax Clean OH32 is verkrijgbaar in: 1 liter.
Verbruik: 200-300 ml/10 liter water voor 100m2 vloer.

Ga naar de vernieuwde webshop www.dswh-online.nl
gebruik de kortingscode dswh10
voor 10% korting

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Top