Oranje BV

Aquacolor 150 ml


NU MET 25% KORTING Een lederreparatie crème om de kleur van door zon verschoten of gecraqueleerd leer weer blijvend op te frissen. Klik hier voor kleurkaart

€18,95
€14,20

verzendkosten vanaf €4,95 en vanaf € 50,00 gratis verzenden

Merk: Oranje BV
Beschikbaarheid: Op voorraad

Aquacolor

Een lederreparatie crème aquacolor om de kleur van door zon verschoten of gecraqueleerd leer weer blijvend op te frissen. Het dringt diep in het leer en geeft het leer zijn oorspronkelijke kleur terug. Aquacolor+ is verkrijgbaar in ongeveer 20 gangbare kleuren.

 

Aquacolor is een watergedragen kleurmiddel (geen onderhoudsmiddel) dat gebruikt kan worden op alle leersoorten met een laklaag en eventueel ook op glad volaniline leder. Dus niet geschikt op leersoorten als Nubuck, Suède, Schapenleder of Pull Up of gewaxed leder. Aquacolor is in staat om de oorspronkelijke kleur van het leder (blijvend) terug te krijgen zonder dat de kleur afgeeft. De aangebrachte kleur blijft ongeveer 12 maanden goed op het leer zitten, dit is echter afhankelijk van de gebruiksintensiteit van het behandelde oppervlak. Nadien kan het zijn dat de behandeling weer herhaald dient te worden.maar gebruik altijd eerst een leer ontvetter. voor dat je de aquacolor gebruikt, want deze haald de huidvetten en zuren van het leer die uitdrogen veroorzaakt en vet stoot af zodat de hechting beter wordt. wel de ontvetter elke keer gebruiken tussen elke verfbeurt. Let op! Aquacolor is niet geschikt voor het veranderen van de kleur van het leder. Aquacolor+ is puur een blijvende kleurversterking voor het leder. Leder in de kleur wit kan bijvoorbeeld niet zwart gemaakt worden met aquacolor. als er daarna krassen op komen komt het wit er weer door.indien het toch wilt dat zorg dat je de aquacolor in huis heb om daarna de kraasen er mee weg te werken.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Top