Oranje BV

Kleurloze meubellak (CSK) 500 ml


Een aanzetloze meubellak voor het lakken of bijspuiten van hout. Maakt oude meubelen weer als nieuw en beschadigingen onzichtbaar

Merk: Oranje BV
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

kleurloze meubellak (CSK) 500 ml

Productbeschrijving

Leverbaar in een normale versie (om onbehandeld hout te lakken) en een “aanzetloze” versie voor overspuiten van oude laklagen en reparaties. Glansgraden: dof/stompmat aanzetloos, halfmat, halfmat aanzetloos, zijdemat, zijdemat aanzet- loos of glans aanzetloos. Voor reparaties op zeer mat gelakte meubelen (meubelen die gelakt zijn, maar toch een was/olieachtige uitstraling hebben) is er een Special matlak (CSK-04) in een spuitbus.

De spuitbussen van Oranje zijn van uitstekende kwaliteit, een mooi spuitpatroon en spuiten tot op de bodem leeg, zonder te spetteren.

 Toepassingsgebied:

Geschikt voor houten oppervlakken.

Gebruiksaanwijzing :

Het te behandelen oppervlak eventueel eerst schuren, ontvetten (met Lakreiniger) en stofvrij maken. Voor gebruik de spuitbus 30 seconden goed schudden ! Spuitafstand: 30 cm. Voor een optimale hechting het te behandelen oppervlak eventueel voorbehandelen met CSK-Grondlak van Oranje. Daarna het oppervlak behandelen met de meubellak. Zoveel lagen spuiten totdat de gewenste kleur is bereikt. Kleurlakken (CST/CSP) kunnen voor een extra bescherming of een correctie van de glansgraad afgelakt worden met een kleurloze lak (CSK).

 Nabehandeling :

Behandeld oppervlak kan onderhouden worden met bijvoorbeeld Meuboline of Elite Polish.

 Droogtijd:

Ca. 5 tot 15 min. (afhankelijk van hoeveelheid opgebrachte lak, omgevingstemperatuur, houtsoort).

 Bewaren:

Op een koele en droge plek bewaren.

 Samenstelling:

Bevat diverse oplosmiddelen, propaan/butaan en diverse pigmenten.

 Verpakking:

Aerosol à 500 ml

kleurloze meubellak (CSK) 500 ml

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Top