Oranje BV

Textile protection set XL


Met de Textile Protection Set houdt u nieuwe meubelen in topconditie en worden (oude) vervuilde meubelen weer schoon, fris en optimaal beschermd. De set is te gebruiken op alle textielsoorten! Ideaal voor (zit)meubelen, maar ook geschikt voor tapijt, gord

Merk: Oranje BV
Beschikbaarheid: Op voorraad

Textile protection set XL

Textile Protector(textielbeschermer, spuitbus)
Maakt nieuwe textiele meubelen en pas gereinigde meubelstoffen optimaal vlekwerend en waterafstotend. Verontreinigingen trekken niet meer direct in de textielvezel en kunnen eenvoudig met een doekje of tissue worden verwijdert. Textile Protector beschermt meubelstoffen optimaal tegen “ongelukjes” (vlekken) van bijvoorbeeld rode wijn, koffie, cola, ketchup, etc..

Textile Foam Cleaner(schuimreiniger, spray)
van de Textile protection set XL is een Effectieve schuimreiniger voor algehele reiniging van vervuilde meubelen en het verwijderen van normale huishoudelijke vlekken. Door het actieve schuim worden meubelstoffen (en vlekken) tot diep in de vezel gereinigd.

Textile Protector (spuitbus)
Het te behandelen oppervlak moet schoon en droog zijn. Vlekken of vervuilde meubelstoffen eerst reinigen met Textile Foam Cleaner. Het product eerst uittesten op een niet zichtbaar deel van het meubel om na droging te bekijken of de stof niet wordt aangetast of verkleurt. Het product bij voorkeur in de buitenlucht verwerken of in een goed geventileerde ruimte (bij een open raam of buitendeur). De spuitbus voor gebruik 20 seconden schudden, rechtop houden en op een afstand van ± 25 cm in gelijkmatig banen inspuiten. Verbruiksindicatie: ± 50 ml per m2. Droogtijd: ca. 1 uur, alvorens het meubel in gebruik kan worden genomen. Na ± 6 tot 12 uur droogtijd is de optimale bescherming bereikt. Let op! Ook tijdens droging de ruimte blijven ventileren! Bij onvoldoende resultaat de behandeling eenmalig dun herhalen. Behandeld textiel jaarlijks controleren met een druppel water op een juiste werking van de beschermlaag. Bij twijfel het meubel altijd nabehandelen.

Textile Foam Cleaner
Bij algehele reiniging van vervuilde meubelen de onderstaande 3 stappen ondernemen:

Stap 1
Het gehele meubel (incl. kussens) eerst goed stofvrij maken met de stofzuiger.
Stap 2
Het meubel ruim inspuiten en het aangebrachte schuim direct goed verdelen met een schone witte katoenen doek. Tip! Behandel telkens 1 zitplaats tegelijk! Laat het schuim 3 minuten inwerken en daarna reinigen met de witte katoenen doek (met draaiende bewegingen). De poetsdoek tussendoor regelmatig uitspoelen met schoon handwarm water. Het schuim en opgeloste vuil zo goed mogelijk verwijderen! Bij onvoldoende resultaat de behandeling nogmaals herhalen.
Stap 3
Na droging het meubel nogmaals stofzuigen.

Verbruik:
De Textiel XL Set is voldoende voor het behandelen van ongeveer 5 – 7 zitplaatsen.
Verbruiksindicatie: ± 50 ml per m2. Dit is echter puur gebaseerd op gebruik van de spuitbus Textile Protector.

textile protection set XL

Gerelateerde producten

Ga naar de vernieuwde webshop www.dswh-online.nl
gebruik de kortingscode dswh10
voor 10% korting

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Top