Oranje BV

vervolg set Leather Gard 200 ml


Deze complete leder service set (onderhoudsset) voor lederen meubels wordt aangeschaft door “leden” in het bezit van een Leathergard certificaat. Deze heeft u destijds bij aanschaf van het meubel ontvangen. Deze set bevat een servicezegel die u op dit cer

Merk: Oranje BV
EAN: 8716834004122
Beschikbaarheid: Op voorraad

vervolg set Leather Gard

Het verzorgen van lederen meubelen is noodzakelijk en daarom heeft Oranje BV een uniek serviceconcept om uw nieuwe lederen meubelen met een topproduct in optimale conditie te houden. Enerzijds is dit concept een stimulans voor u om het leder regelmatig de noodzakelijke verzorging en bescherming te geven. Anderzijds biedt het concept u een stukje zekerheid omdat ook alle vlekken op basis van olie, water, vet (ook hoofdvet) en transpiratie gedekt zijn. Mocht er namelijk in de 3 jarige serviceperiode een blijvende vlek in het leder ontstaan, dan wordt deze op basis van de geldende voorwaarden geheel kosteloos voor u verwijderd.

Het Leathergard+ Concept is geschikt voor nieuwe lederen meubelen en u kunt er vrijblijvend aan deelnemen. Wij benadrukken dat dit concept alleen geldt op meubelen die nieuw aangeschaft worden bij meubelzaken in Nederland en België die dealer zijn van dit lederconcept. Deze service geldt op de meeste ledersoorten (ook op gladde volaniline), maar NIET op geschuurd leder zoals nubuck en suède of op leder met een olie- en of wasafwerking zoals schapenleder, Old Saddle en Pull Up leder!

vervolg set Leather Gard
Het serviceconcept in het kort.Bij aanschaf van de lederen meubelen ontvangt u een onderhoudsset, genaamd de “Leder Service Set”.
Dit is een kleine introductieset met o.a. 2 flesjes van 150 ml onderhouds- en reinigingsmiddel en een Leathergard+ Certificaat met een aanmeldingsstrook. Deze strook stuurt u ingevuld retour of u meldt zich officieel aan op www.leathergard.com en hierdoor “activeert” u het recht op de 3 jarige service. Als tegenprestatie verwachten wij van u dat u uw nieuwe meubel(en) de komende 3 jaar elke 4 maanden zal verzorgen met de verzorgingsproducten uit de Leder Service Set. In de Leder Service Set die u (later) aanschaft treft u twee producten aan, te weten:
  • 200 ml Leathergard+, een kleurloos, kwalitatief hoogwaardig onderhouds- en beschermingsmiddel.
  • 200 ml Leatherclean+, een lederreiniger voor gehele reiniging (voorbehandeling) en voor evt. vlekken.
Verbruik: ongeveer 15 ml per ziteenheid!
Uiteraard dienen deze (grotere) vervolgsets tegen betaling te worden aangeschaft!
Als u de aanmeldingsstrook ingevuld en opgestuurd heeft, ontvangt u na ongeveer 5 maanden eenmalig een herinneringsbrief van het Service Bureau met daarin de toekomstige aanschafperiode(s) van een Leder Service Set. Indien u zichzelf op www.leathergard.com heeft aangemeld, dan ontvangt u omstreeks elke aanschafperiode een e-mail ter herinnering.
Het Service Bureau is een centraal registratiekantoor, waar u tevens een eventuele klacht kunt melden of advies kunt inwinnen over het verwijderen van vlekken of andere zaken. In deze herinneringsbrief wordt u er op gewezen een vervolgset te kopen bij uw meubelzaak. Hoeveel Leder Service Sets u dient aan te schaffen gedurende de serviceperiode leest u in onderstaand overzicht:
vervolg set Leather Gard
Bij 5 zitplaatsen koopt u gedurende de serviceperiode van 3 jaar in totaal 4 (grote) Leder Service Sets.
Bij 4 zitplaatsen koopt u gedurende de serviceperiode van 3 jaar in totaal 4 (grote) Leder Service Sets.
Bij 3 zitplaatsen koopt u gedurende de serviceperiode van 3 jaar in totaal 3 (grote) Leder Service Sets.
Bij 2 zitplaatsen koopt u gedurende de serviceperiode van 3 jaar in totaal 2 (grote) Leder Service Sets.
Bij 1 zitplaats koopt u gedurende de serviceperiode van 3 jaar in totaal 1 (grote) Leder Service Set.
 
Een 2½-zits wordt automatisch gezien als een 3-zits. Dus heeft u een 2-zits en een 2½-zits gekocht, dan wordt dit gezien als 5 zitplaatsen.
Twee (2) eetkamerstoelen worden automatisch als 1 zitplaats gezien.

Hoe controleren wij de aanschaf van het aantal benodigde sets?
vervolg set Leather Gard
In elke Leder Service Set die u gedurende de serviceperiode aanschaft bij uw meubelzaak zit als aankoopbewijs een servicezegel.
Deze servicezegel plakt u op het reeds ontvangen servicecertificaat (naast de voorgedrukte servicezegel). Bij eventuele klachten dient u dit certificaat te overhandigen.
Vraag naar de mogelijkheden bij uw meubelzaak!

vervolg set Leather gard

Ga naar de vernieuwde webshop www.dswh-online.nl
gebruik de kortingscode dswh10
voor 10% korting

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Top