Woca

Woca olie conditioner 1 liter


Combineert een milde reiniging met een gelijktijdige oliebehandeling Zorgt voor maximaal vuil- en waterwerend oppervlak vanaf de eerste dag Versterkt de natuurlijke kleur van het hout Laat een matte, beschermende olielaag achter op het oppervlak Gesch

Verzendkosten vanaf €4,95,vanaf €50,00 Gratis en Belgie vanaf €60,00 Gratis

Merk: Woca
EAN: 5708055009133
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

woca olie conditioner 1 liter

Toepassing
WOCA Olie Conditioner  is een mild onderhoudsmiddel voor de reiniging en het onderhoud van geoliede en met oliewax behandelde vloeren. WOCA Olie Conditioner Naturel wordt voor naturel geoliede of met colour oil behandelde vloeren gebruikt. WOCA Olie Conditioner Wit is geschikt voor witgeoliede vloeren. WOCA Olie Conditioner combineert een milde reiniging met een gelijktijdige oliebehandeling van het hout. Het oppervlak krijgt een extra beschermende laag door de oliecomponent. Groot onderhoud met Onderhoudsolie of -pasta kan hierdoor worden uitgesteld. Onderhoud met Olie Conditioner kan ook plaatselijk worden gedaan. Niet geschikt voor lakvloeren.

Resultaat
Met WOCA Olie Conditioner behoudt het hout beter zijn gloed en natuurlijke kleur. Ook na herhaald gebruik, omdat de olie in het hout dringt en gelijktijdig een nieuwe beschermende, matte laag in het bovenste poriënsysteem van het oppervlak vormt. Met een traditionele vloerzeep kan de vloer er na verloop van tijd enigszins uitgedroogd uitzien, omdat door het zepen de olielaag op den duur een beetje aangetast wordt.

Gebruiksaanwijzing
Mengen met water 1:20 of 1:40 afhankelijk van vervuiling en type vloer. Aanbrengen met mop of dweil en nadrogen. Minimaal 2 uur laten drogen.

Nabehandeling
Voor extra glans opboenen met een witte pad

Verpakking: 250 ml, 1 l en 2,5 l
Verbruik: 150-200 m2/l

Verkrijgbaar in naturel en wit

woca olie conditioner 1 liter

Gerelateerde producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Top