Oranje BV

Wood Classic Oil 250 ml


Wood Classic Oil is een universele meubelolie voor alle glanzend gelakte houtsoorten. Frist de laklaag op, camoufleert kleine oppervlakkige krasjes en laat een mooie glanslaag achter op het meubel. evenaar het product van het rode stoeltje

Merk: Oranje BV
EAN: 8716834006010
Beschikbaarheid: Op voorraad

Wood Classic Oil 250 ml

Productbeschrijving

dit product is een universele meubelolie voor alle glanzend gelakte houtsoorten. Frist de laklaag op, camoufleert kleine oppervlakkige krasjes en laat een mooie glanslaag
achter op het meubel.
dit product is verkrijgbaar in de kleuren: rood (klassiek), en blank (kleurloos). De blanke kleur is op elk gelakt meubel toepasbaar. De rode Wood Classic Oil  wordt voornamelijk toegepast op de klassiekere houtsoorten zoals kersen en mahonie.

als u Fixx klassicol gebruikte is dit een zeer goede alternatief. omdat oranje bv kleine leiden overgenomen heeft en de meubel olie van oranje en klassicol. naar een product hebben gevormd.
Verwerkingsadvies

Sterk vervuilde laklagen of gelakte houten meubelen die voorzien zijn van een waslaag of wel eens met was behandeld zijn, altijd eerst reinigen met woodcleaner. Vervolgens een schone, zachte doek bevochtigen met een klein beetje Wood Classic Oil en de laklaag (dun) inwrijven. Enkele minuten na het aanbrengen met een droge doek goed nawrijven. Het meubel ongeveer 2 tot 3 keer per jaar voorzien van een behandeling met Wood Classic Oil .

Wood Classic Oil 250 ml

Ga naar de vernieuwde webshop www.dswh-online.nl
gebruik de kortingscode dswh10
voor 10% korting

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Top